Familie opstellingen

De mensen uit je familie hebben invloed op je, ook al ben je je daar eigenlijk helemaal niet van bewust. Ze bepalen voor een deel jouw leven en vormen je tot wie je bent. Wanneer je vastloopt of belemmeringen ondervindt kan een familieopstelling inzicht en heling geven. Ook problemen op het werk vinden vaak hun oorsprong in het familiesysteem.

Wil je wel eens kennismaken met familie opstellingen, kom dan naar een avond.

Kosten € 15,00

Wat spiegelt je kind

Slecht slapen, heel gevoelig zijn, altijd maar moe zijn, driftbuien, moeilijk praten, moeite met zindelijk worden, slecht kunnen concentreren… Bij dit soort signalen van je kind is het belangrijk om te luisteren naar wat jouw kind jou probeert te vertellen.

Kinderen spiegelen ouders; met hun gedrag, maar ook met lichamelijke, emotionele en psychische klachten. Door hier inzicht in te krijgen kom je zelf meer in balans, als mens en als ouder. En je kind kan zich weer volop ontwikkelen, omdat het niet meer hoeft te spiegelen.

Je krijgt tijdens deze workshop bovendien praktische tips en oefeningen die je kunnen helpen in de opvoeding.

Kosten: € 35,00

Biotensor cursus

De biotensor is een instrument voor het testen van energetische trillingen. Dit instrument maakt het voor de geoefende gebruiker mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld:

  • Allergieën
  • Voedselcombinaties
  • Vitamines en mineralen
  • Producten
  • Chakra’s
  • Straling
  • Check-up lichaam en organen
  • Etc.

Ben je nieuwsgierig hoe dit hulpmiddel je dagelijkse leven zou kunnen verrijken? Geef je dan nu op voor deze unieke workshop.
In simpele stappen wordt uitgelegd hoe het werkt en hoe jij ermee kan werken. Door de duidelijke oefeningen leer je stap voor stap de biotensor als een hulpmiddel te gebruiken.

De prijs voor deze unieke workshop bedraagt € 199,00. Hiervoor krijg je een hele dag training, je eigen persoonlijke Biotensor zodat je direct aan de slag kan en een manual om alles thuis nog eens op je gemak te kunnen nalezen.

Kosten: € 199,00

Huiskameravond

Een huiskameravond is een bijzondere avond vol met awareness! In de sfeervolle ruimte van Ont-moet Jezelf zullen we er een gezellige, ontspannen en leerzame avond van maken waarbij je op een laagdrempelige manier kennis maakt met bewustwording en mediumschap.

Ik zal deze avond o.a. gebruik maken van haar kennis van NEI, NLP, familieopstellingen, Reiki en (inzicht)kaarten.

Uiteraard is het ook mogelijk om met een eigen groep vriendinnen, familie of collega’s een afspraak te maken voor deze leuke en bijzondere workshop.

Nieuwsgierig? Maar ook sceptisch? Heel goed!! Ons gezonde verstand wil graag alles verklaren. Maar er is niets engs of zweverigs aan. Laat je lekker meevoeren met de stroom en maak kennis met de wereld die niet zichtbaar is voor ons maar slechts een gedachte verder.

Kosten: € 20,00