Er bestaan geen feiten, alleen interpretaties

Welkom op de pagina van Zien inzicht en coaching. Mijn naam is Jolanda Maljers en vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen om op een andere manier naar zichzelf te kijken. Dit doe ik door het toepassen van de NEI methode, systemisch werk (familieopstellingen), EE, NLP en Reiki. Via deze methoden pakken we problemen aan en ruimen we blokkades op zodat je o.a. meer vrijheid krijgt om andere keuzes te maken.

De cellen in je lichaam hebben een geheugen van elk detail van je leven tot nu toe. Elke emotionele gebeurtenis waarbij emoties niet geuit zijn, elk gesprek met tegenstrijdige verwachtingen, elk gevoel dat niet geplaatst kon worden, zorgt ervoor dat er energetisch iets vastloopt. Soms raken dit soort  “onopgeloste” zaken op de achtergrond van je gedachten zonder dat je je er nog bewust van bent. Ze beïnvloeden echter wel je dagelijkse leven.

Als je energie is vastgelopen spreken we van een energetische (emotionele) blokkade. Deze blokkades kunnen je fysiek en mentaal in je huidige leven beïnvloeden.  Aan de hand van de verschillende methoden gaan we deze (onbewuste) blokkades herstellen.